Speel Outriders deze week gratis op Steam

Square Enix maakt bekend dat Outriders nu gratis te spelen is op Steam, tot donderdag 23 juni. Spelers kunnen tijdens deze periode de volledige originele Outriders-game spelen, inclusief cross-play met andere platformen. Alle voortgang die spelers tijdens deze gratis periode boeken kunnen ze meenemen wanneer ze Outriders aanschaffen op hetzelfde platform. Daarnaast kan iedereen die de Outriders-demo eerder al speelde gewoon verder spelen vanaf het punt waar ze de vorige keer waren gestopt.
Outriders is een brute RPG-shooter die speelt in een originele, duistere sci-fi-wereld. Terwijl het laatste restje van de mensheid langzaam doodbloedt in de loopgraven van de ruige, meedogenloze wereld van Enoch, ontwaak jij als een van de laatste Outriders en een Altered, iemand die op een of andere manier is getransformeerd door de verschrikkelijke Anomaly en daardoor beschikt over ongelooflijke krachten. Begin een epische reis over een vijandige planeet waarop al het hypergeëvolueerde leven uit is op jouw dood. Kies uit vier verschillende klassen en gebruik diepgaande en flexibele aanpassingsopties om je personage af te stemmen op je eigen speelstijl. Verzamel even geweldige als gestoorde guns en gear, en maak gebruik van vernietigende superkrachten. Blijf agressief, dood om te genezen, en breng het gevecht naar je vijanden in de single player of met maximaal drie andere spelers in de co-op van de epische verhalende campaign.

De gratis speelperiode op Steam is inmiddels begonnen en eindigt op donderdag 23 juni om 7:00 uur CEST.

Beleef de intense actie en diepgaande aanpassingsmogelijkheden van Outriders tijdelijk gratis, in aanloop naar de volgende stap in het Outridersuniversum: Outriders Worldslayer. Deze gigantische update is vanaf 30 juni 2022 verkrijgbaar voor pc (Steam, Epic en Windows Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia en Nvidia GeForce Now.

Bezitters van Outriders kunnen de Worldslayer Upgrade aanschaffen voor toegang tot Worldslayer-content. Digital pre-orders bieden vanaf 28 juni Vroegtijdige Toegang op alle platformen waarop pre-orders beschikbaar zijn.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password