Speel nu Preserve! Steam Demo nu beschikbaar voor het gezellige natuur bouwer puzzelspel

Grindstone, de wereldwijde uitgever, kondigt de release aan van een gratis PC-demo voor de nieuwe gezellige puzzelgame Preserve, die nu te downloaden is van Steam. Preserve, ontwikkeld door Bitmap Galaxy, is een ontspannende gameplay-ervaring waarin je een levendig ecosysteem tot bloei brengt door planten en dieren slim te plaatsen en zo een perfecte symbiose naar wens te creëren. Creëer diverse biomeigenschappen met verschillende natuurlijke omgevingen, van alpenbossen en dorre woestijnen tot prachtige Caribische riffen, elk met hun eigen dieren en planten en natuurlijk uitdagingen.

De Preserve Steam demo introduceert de Continental biome (Savanna en Marine biomes zijn voor nu vergrendeld) en bevat toegang tot de Harmony (high score) modus, waar spelers korte en middellange maps kunnen spelen die een aantal van de gameplay mechanics laten zien. De lange kaart met alle Continental-mechanica, waaronder het upcyclen van kaarten en natuurwonderen, is voorlopig vergrendeld. Fans hebben ook toegang tot de eerste vijf puzzels in de Puzzle-modus en een beperkte Creative-modus, waarin ze hun eigen landschappen kunnen bouwen en onderhouden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password