Speel meer games van THQ Nordic op GeForce NOW, onderdeel van zeven nieuwe te streamen games

Het nieuwe jaar is net begonnen en we trappen het af met een handvol nieuwe titels van uitgever THQ Nordic, die de weg vrijmaken voor 7 nieuwe titels die deze week op GeForce NOW verschijnen.

Volg de reis van een voormalige kruisridder in The Valiant, of speel als Crypto, de groovy buitenaardse indringer, in de actie-avonturentitels Destroy All Humans! en Destroy All Humans! 2: Reprobed. Ga op jacht met een vriend of solo in open wereldomgevingen in Way of the Hunter of word een wereldberoemde professionele off-road rijder in MX vs ATV Legends.

Het mooiste is dat je deze games en meer op bijna elk apparaat kunt spelen en ze overal mee naartoe kunt nemen, op het grote scherm met NVIDIA SHIELD of Samsung Smart TV’s in prachtig 4K, onderweg vanaf mobiele apparaten of op apparaten die zijn ontworpen voor verbeterde streamingervaringen, zoals de Logitech G CLOUD of Chromebooks met cloud gaming.

Met het nieuwe Ultimate-lidmaatschap dat binnenkort wordt uitgerold, zullen leden een van de eersten zijn die hun favoriete pc-games kunnen spelen met prestaties die nog nooit eerder beschikbaar waren via de cloud, streaming tot 240 FPS met NVIDIA Reflex, of tot 4K 120 FPS met ondersteuning voor RTX ON en DLSS 3, samen met nieuwe ultrawide-ondersteuning. Meld je vandaag nog aan voor “beyond fast” cloud gaming.

Bekijk de volledige lijst met nieuwe titels die deze week naar de cloud komen om je gameweekend op gang te brengen:

Bovendien, onlangs aangekondigd door HP op CES, komt GeForce NOW naar de OMEN Gaming Hub, waar leden toegang krijgen tot de GeForce NOW-bibliotheek van meer dan 1500 titels direct vanaf hun nieuwste HP-laptops.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password