Speel Homicidal All-Stars gratis tijdens Steam Next Fest, 3-10 oktober!

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Artificer hebben aangekondigd dat Homicidal All-Stars, het originele turn-based strategiespel dat zich afspeelt op een sensationele reality-gameshow in een dystopische toekomst, een gratis demo krijgt die speelbaar is als onderdeel van Steam Next Fest van 3-10 oktober.

In een toekomstige samenleving die wordt verscheurd door extreme inkomensongelijkheid, klimaatverandering en burgerlijke onrust, is Homicidal All-Stars een razend populaire bloedsport waarin kandidaten het tegen elkaar opnemen om te overleven in dodelijke stedelijke arena’s vol dodelijke gevaren en zwaar bewapende strijders. Elke uitzending biedt een helse nieuwe hindernisbaan met een duidelijk thema en uitdagingen – wees valkuilen en hinderlagen te slim af, ga op zoek naar nuttige sponsorpakketten en wees op je hoede voor bijzonder sluwe verrassingen van de regisseur van de show. Verpletter je vijanden, win de gunst van het publiek, en je zou de volgende kampioen kunnen zijn in Homicidal All-Stars!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password