Speel Homefront: The Revolution gratis tijdens het Steam ‘Free Weekend’

Het volledige spel – inclusief Singleplayer Campagne, Co-Op en volledig nieuwe Resistance Mode Missies – zal bespeelbaar zijn

Om de belangrijke verbeteringen die de nieuwe patch naar de game brengt aan te tonen, biedt Deep Silver PC spelers de kans om Homefront: The Revolution dit hele weekend gratis te spelen dankzij het Steam ‘Free Weekend’. De actie loopt tot zondag 11 september 22:00.

Het volledige spel zal ontgrendeld en speelbaar zijn, waaronder de enorme, dertig uur durende singleplayer campagne en Resistance Mode – Homefront’s online co-op belevenis – inclusief alle content-updates die sinds de lancering zijn uitgebracht. Als bonus krijgen spelers gedurende het hele weekend een speciale korting op het spel op Steam. Bezoek http://store.steampowered.com/app/223100/ voor meer informatie.

De Performance Patch is eerder deze maand uitgebracht voor console en PC en brengt verbeteringen naar het spel op het gebied van framerates en algehele performance. Ook bevat de update twee nieuwe Resistance Mode missies.

De volledige patch notes zijn te lezen op de Homefront community fora:
https://www.homefront-game.com/forum/index.php?forums/official-announcements-news.13/

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password