Speel dit weekend Rainbow Six Siege gratis – Trailer

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van 15 tot 19 november gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nieuwe spelers sluiten zich aan bij de inmiddels meer dan 40 miljoen spelers in de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-community en genieten van de volledige game met alle maps, modi en de 20 originele Operators.

Spelers die de game uitproberen tijdens het Free Weekend hebben de mogelijkheid om hun voortgang mee te nemen en ongestoord verder te spelen als ze de game besluiten aan te schaffen. Ze profiteren tussen 15 en 30 november bovendien van een korting tot wel 70% op de Standard, Advanced, Gold & Complete Editions.

Het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Operation Wind Bastion, speelt zich af in Marokko en voegt twee gloednieuwe Operators aan de game toe. Daarnaast genieten spelers van een nieuwe gratis map, Fortress, een militaire trainingsfaciliteit in het Atlasgebergte. De volledige onthulling van Operation Wind Bastion vindt plaats tijdens de Pro League Finals op zondag 18 november in Rio de Janeiro, Brazilië.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password