Speel Desktop Steam-games in VR met GameVRoom, lancering op 15 december

Fast Travel Games en ontwikkelaar Really Interactive hebben vandaag GameVRoom onthuld, een app waarmee gebruikers niet-VR-games van Steam kunnen spelen op een virtueel scherm met een VR-headset en controllers. Pas je omgeving aan, stel gepersonaliseerde toetsbindingen in en speel samen met vrienden je favoriete games uit de Steam-bibliotheek. GameVRoom lanceert in Early Access op 15 december.

Met GameVRoom kunnen gebruikers genieten van een sociaal meeslepende ervaring terwijl ze met hun VR-headsets niet-VR-titels spelen met vrienden. Spelers kunnen een privé- of openbare ruimte hosten, het thema instellen als een chic appartement of een strak ruimteschip, en in hun bibliotheek met desktop Steam-games duiken. Ervaar first-person shooters, platformers, RPG’s en meer op een frisse manier met maximaal drie vrienden in de multiplayermodus.

  • GameVRoom is uitgerust met unieke tools en functies voor aangepaste gameplay, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om:
  • Emuleer een muis, toetsenbord of gamepad voor naadloze bewegingen op een manier die is afgestemd op VR.
  • Maak virtuele knoppen om te gebruiken als besturing in het spel.
  • Controlleracties, gebaren of houdingen binden aan een toetsenbord-, muis- of gamepadknop.
  • Ga naar de multiplayermodus om te kijken, splitscreen te spelen in “couch co-op” of verschillende onderdelen van een spel voor één speler te besturen.

GameVRoom is compatibel met de meeste headsets die SteamVR ondersteunen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password