Speel CONMEBOL Libertadores vanaf 3 maart in FIFA 20

De glorie en het prestige van de grootste Zuid-Amerikaanse clubvoetbal-toernooien, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana komen als gratis content update naar FIFA 20. De update is beschikbaar vanaf 3 maart 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, en PC. Speel met historische clubs van overal op het continent, zoals River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A. Independiente, Millionarios en Universidad Católica en leid hen naar de ultieme prijs uit het Zuid-Amerikaanse clubvoetbal.

Speel de gloednieuwe, op zichzelf staande Tournament Mode waarin spelers hun team van de groepsfase naar de finale van de CONMEBOL Libertadores loodsen. Daarnaast kunnen spelers een gethematiseerde Tournament Hub ervaren met Dynamic News, evenals de actuele standen, aankomende wedstrijden en uitslagen om op de hoogte te blijven van wat alles wat er tijdens de competitie gebeurt.

Geniet van de ongeëvenaarde sfeer van een CONMEBOL Libertadores-finale, de intense spanning van de halve finale, en de energie van de groepsfase met nieuwe soorten wedstrijden in Kick Off Mode. Je kunt ook een fantasiewedstrijd spelen tegen een willekeurige andere club die beschikbaar is in FIFA 20, in de Libertadores Exhibition Match.

Betreed de wereld van CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, en CONMEBOL Recopa in Career Mode, als spelers hun visie op hun club vormgeven en hem naar glorie leiden. Speel met de authentieke CONMEBOL-competitiestructuren, branding, stadiondecoraties en nog veel meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password