Speel Chivalry 2 gratis op alle platforms 7-11 december met 60% korting; jaarlijks vakantie-evenement ‘Chivmas’ zorgt voor feestelijke gevechten vanaf 14 december.

Slee je deze feestdagen een weg door het ultieme middeleeuwse slagveld! Chivalry 2 van ontwikkelaar Torn Banner Studios en uitgever Tripwire Presents brengt het jaarlijkse Chivmas in-game evenement terug voor alle stille ridders, met de terugkeer van kaarten, wapens en meer met als thema de feestdagen. Het evenement begint op 14 december en loopt tot 3 januari 2024. Voordat het Chivalry 2 Chivmas-evenement en de feestelijke gevechten beginnen, is er een gratis weekend van 7 dec. 13:00 uur (EST) – 11 dec. 3:00 uur (EST) beschikbaar voor alle ondersteunde platforms, waaronder pc (via Steam en Epic Games Store), de PlayStation 4 en PlayStation 5 computer entertainment-systemen, de Xbox One-serie apparaten en de Xbox Series X|S consolesystemen. Geef dit seizoen bovendien melee en chaos cadeau door te profiteren van de beperkte uitverkoop van Chivalry 2, verkrijgbaar op alle platforms.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password