Speel Anno 1800 gratis op pc en consoles

Ubisoft heeft vandaag een gratis week evenement aangekondigd voor Anno 1800 op pc via Ubisoft Connect, Epic en Steam van 2 tot 6 november, en op Xbox Series X en PlayStation 5 van 9 tot 13 november.

Tijdens de gratis week op alle platforms hebben spelers toegang tot de volledige hoofdcontent en hun progressie wordt meegenomen als ze besluiten het spel te kopen. PC-spelers kunnen de Definitive Annoversary Edition kopen voor een complete Anno 1800-ervaring en alle spelers kunnen profiteren van kortingen op de game, alle eerder uitgebrachte Year Passes en Cosmetic DLC’s. De Cosmetic Pack Bundle 2, die eerder deze maand is uitgebracht, kan ook worden gekocht. Daarnaast kunnen spelers van next-gen consoles via een aanbevelingsprogramma hun vrienden uitnodigen om tijdens de Gratis Week te spelen en exclusieve beloningen te verdienen, van 9 tot 13 november.

Anno 1800, ontwikkeld door Ubisoft Mainz, is een stads- en strategiespel dat zich afspeelt tijdens de industriële revolutie. Het spel geeft spelers de kans om hun leiderschapskwaliteiten te laten zien: bouw gigantische metropolen, zet efficiënte en winstgevende logistieke netwerken op, koloniseer een exotisch nieuw continent, charter expedities naar de vier hoeken van de wereld en domineer je tegenstanders diplomatiek, commercieel of militair.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password