Speel Anno 1800 de hele week gratis

Ter ere van gamescom 2019 is Anno 1800 de hele week gratis te spelen via Uplay op de pc tot en met 26 augustus.

Deze week krijgen spelers al de mogelijkheid om de nieuwe dag-en-nachtcyclus van Anno 1800 in actie te zien. Deze functie komt voor alle spelers als onderdeel van een gratis update op 10 september.

Eerder dit jaar, op 30 juli, kwam de eerste DLC van Anno 1800 uit, genaamd Sunken Treasures en je kan onze review hier nog eens nalezen. De speler wordt op pad gestuurd om verloren scheepswrakken op te sporen na een hevige zeeslag. Om deze quest te kunnen doen moet de speler 700 artisans hebben, daarna opent de regio Cape Trelawney waar het gevecht heeft plaatsgevonden en waar de speler zal gaan zoeken naar de wrakken. Deze regio is drie keer groter dan het grootste eiland van Anno 1800.

Verder komen er nog twee DLC’s voor Anno 1800 aan, de eerst hiervan is Botanica. Bij Botanica kan de speler zijn/haar stad uitbreiden met een modulaire botanische tuin, waarbij de spelers ook items en beloningen kunnen verdienen. Aankomende winter zal de DLC The Passage verschijnen die het hoge noorden opent voor de spelers; overleef de kou en bouw je vloot luchtschepen.

De DLC’s zijn onderdeel van de Anno 1800 season pass, maar zijn ook los verkrijgbaar.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password