Speedrunning Platformer “Hell of an Office” kondigt Early Access lancering 14 maart aan

Hell of an Office, de satanische speedrunning first-person platformer van ontwikkelaar 43 Studios en uitgever Joystick Ventures, stormt op dinsdag 14 maart 2023 door de vurige poorten van de dichtgetimmerde bedrijfsafgrond naar Steam Early Access voor pc.
Ontsnap aan de letterlijke zakelijke onderwereld en een baas die de echte duivel is door nauwkeurig te platformen door de Zeven Tien Cirkels van de Hel, racend tegen de dodelijke lava die elke seconde snel stijgt. Grijp het enige middel om te overleven, een almachtige nietmachine waarmee je kunt sprinten, raketspringen en worstelen in 100 duivels uitdagende levels. Alleen met de hulp van de mascotte van het bedrijf, meneer Stapley, kunnen werknemers een uitweg vinden uit dit vuur en zwavel.

Elke cirkel van het inferno introduceert een nieuwe bedreiging voor een gezond evenwicht tussen werk en privé bij het bedrijf HellO, zoals met muren bedekte spikes, ronddraaiende zaagbladen en verzengende lazerstralen. Gedij in deze snelle werkomgevingen door door windtunnels te vliegen, overweldigende stapels papier te verbranden, een voorsprong te nemen op collega’s met springkussens en buiten de gebaande paden te denken met portalen.

Kom in opstand tegen de CEO van HellO, Stan Morningstar, en schud het management wakker. Beklim de bedrijfsladder en eindig bovenaan de online ranglijsten. Maak aangepaste routes door elke fase, dankzij het veelzijdige en verslavende levelontwerp, om alle legendarische Diamond Rank-tijden te halen en misschien een geheime promotie vrij te spelen…

Hell of an Office dient zijn aanvraag in voor Steam Early Access op Windows PC’s 14 maart 2023.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password