Speed Crew komt vandaag over de finish op PlayStation, Xbox en PC

Speed Crew, de high-octane partygame van de AAA-veteranen bij de Oekraïense uitgever Wild Fields, brult vandaag op PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en pc via Steam. Bezitters van Nintendo Switch kunnen tegelijkertijd de racebaan op met de nieuwe Dominion Mode en cross-platform play, die kort daarna in februari uitkomt.

Sluit je aan bij een groep gestoorde monteurs als de pitcrew die de motoren op toeren moet houden. Begin met kleine garages op modderbanen op sloperijen en werk je op naar indrukwekkende circuits op exotische locaties. Gebruik verschillende gereedschappen om te tanken, repareren en onderdelen te vervangen terwijl de auto’s binnenrijden voor onderhoud. Coördineer snel met maximaal drie andere spelers op chaotische circuits.

Mechanische storingen zijn soms de minste zorg voor het team, want stormachtig weer en duistere obstakels verstoren de workflow. Overwin uit de hand gelopen transportbanden, slingerende platforms op waterige kanalen en stromende regen die gepaard gaat met blikseminslagen. Voltooi oplopende uitdagingen en word beloond met nieuwe personages, kostuums en nog hogere sponsorniveaus.

Werk samen of alleen in het klassieke speltype Campaign, neem het op tegen de andere pitcrews en stijg naar de top van het klassement. Neem het op tegen een groep nietsvermoedende monteurs in het nieuwe speltype Dominion. Kruip in de huid van een dubbelagent, saboteer het pitcrewteam en stop autoreparaties door de baan te saboteren, spelers te verdoven en apparatuur uit te schakelen met behulp van gereedschap en power-ups.

Speed Crew is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en pc via Steam voor $19,99/€19,99, en ondersteunt gelokaliseerde tekst voor Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans, Koreaans, Portugees, Traditioneel Chinees en Oekraïens.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password