Soulwax creëert exclusieve soundtrack voor nieuwste ‘GTA Online’ update

Voor zijn gloednieuwe story update ‘GTA Online : Los Santos Drug Wars’ sloeg Rockstar Games opnieuw de handen in elkaar met het Belgische duo Soulwax. De broers Dewaele hadden in Grand Theft Auto V en GTA Online al hun volledig eigen radiostation, met groot internationaal succes. Voor deze nieuwe contentupdate, die mid-december gelanceerd werd en doorloopt in 2023, ontwikkelden ze nu de volledige soundtrack. Het nummer “KOWALSKI” is alvast hier te beluisteren als de soundtrack van de trailer, andere tracks als ‘Autoclown’ – een levendige productie van Soulwax die de psychedelische thema’s van de update zelf nabootst – ontdekken spelers tijdens het spelen van Los Santos Drug Wars.
 
Grootse contentupdate
‘GTA Online: Los Santos Drug Wars’ is de nieuwste update in een lange rij, waarmee Rockstar Games het immens populaire GTA Online al jarenlang levendig houdt. Het verhaal brengt een nieuwe, psychoactieve soort chaos in Grand Theft Auto Online op PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X|S Xbox One en pc: Ga regelrecht naar Blaine County en sluit je aan bij je oude vriend Nervous Ron en een nieuwe groep out-of-state misfits op een missie om hun stempel te drukken op de handel in psychedelica in Los Santos. Vecht tegen een onwaarschijnlijke coalitie van rijke hippies en schietgrage motorrijders terwijl je krachtige hallucinogenen kookt – in uitgebreide laboratoria of uit je eigen enorme rollende chemieset. Let op: Los Santos Drug Wars bevat een reeks wilde bijwerkingen waaronder een nieuw te exploiteren bedrijf nieuwe voertuigen en missies en ervaringsgerichte upgrades.” 
De muziek van Soulwax geeft de perfecte vibe voor de wilde, psychedelische ervaring die Los Santos Drug Wars is.” vertelt Ivan Pavlovich, vice-president muziek bij Rockstar Games. Muziek heeft steeds centraal gestaan bij de game-ontwikkelaar. Doorheen de jaren werd er al immens veel muziek verwerkt in Grand Theft Auto én Red Dead Redemption, met optredens, radiostations en soundtrackbijdragen van prestigieuze artiesten, waaronder The Blessed Madonna en Moodyman. In 2021 lanceerde Rocktstar Games zelfs zijn eigen muzieklabel CircoLoco Records, in samenwerking met het in Ibiza gevestigde clubmerk CircoLoco.
‘Los Santos Drug Wars’ is vanaf nu beschikbaar in GTA Online op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One Xbox Series X|S en pc. Deel twee volgt in 2023. Deze update is het eerste hoofdstuk van een nieuwe uitgebreide tweedelige verhaallijn voor GTA Online. Dit is dus nog maar de eerste dosis — spelers kunnen zich voorbereiden op nog veel meer spannende evenementen, belangrijke verhaal- en gameplay-updates en nog veel meer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password