Soulstice brengt viscerale, dual-karakter gevechten deze herfst

Uitgever Modus Games heeft vandaag een explosieve nieuwe gameplayvideo getoond voor de aankomende actietitel Soulstice, die nu te pre-orderen is bij geselecteerde retailers voorafgaand aan de release deze herfst. In de nieuwe gevechtsvideo wordt gedemonstreerd hoe de zussen Briar en Lute eendrachtig samenwerken en een reeks vernietigende wapens en buitenwereldse krachten gebruiken om hun vijanden te verslaan en de stad Ilden te redden.

Pre-orders voor de fysieke Deluxe Edition van Soulstice openen vandaag. De Deluxe Edition bevat een uitgebreid digitaal artbook, een meeslepende digitale soundtrack en het Ashen Blade Item Pack, dat gevuld is met krachtige verbruiksartikelen en valuta om Briar en Lute uit te rusten met waardevolle middelen voor de gevaarlijke reis die ze tegemoet gaan.

Nu te bestellen in de Maximum Games Store: https://store.maximumgames.com/products/soulstice-deluxe-edition
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password