Soulstice brengt rauwe gevechten met twee personages deze herfst

Uitgever Modus Games heeft vandaag een explosieve nieuwe gameplayvideo getoond voor de aankomende actietitel Soulstice, die nu bij geselecteerde verkopers te pre-orderen is voor de release deze herfst. De nieuwe gevechtsgerichte video demonstreert hoe de zussen Briar en Lute eendrachtig samenwerken en een scala aan vernietigende wapens en buitenaardse krachten gebruiken om hun vijanden te overwinnen en de stad Ilden te redden.
Pre-orders voor de fysieke Deluxe Edition van Soulstice zijn mogelijk vanaf vandaag. De Deluxe Edition bevat een uitgebreid digitaal artbook, een meeslepende digitale soundtrack en het Ashen Blade-itempakket, vol krachtige verbruiksitems en valuta om Briar en Lute uit te rusten met waardevolle middelen voor de gevaarlijke reis die hen te wachten staat.

Soulstice, van de Italiaanse ontwikkelaar Reply Game Studios, nodigt spelers uit om de duistere waarheid te ontsluieren van de Chimera, een hybride krijger geboren uit twee zielen. Briar en Lute, gesproken door Stefanie Joosten (Metal Gear Solid V), zijn zussen die als Chimera zijn herboren en ze zijn de enigen die weerstand kunnen bieden tegen de Wraiths, verachtelijke en uitgehongerde wezens die van de andere kant van de Sluier deze wereld zijn binnengestroomd. Alleen door de vaardigheden van beide personages te beheersen kunnen spelers hun volledige potentieel als Chimera ontsluiten en een eind maken aan de invasie voor het te laat is.

De opvallende, op fantasie geïnspireerde wereld van Soulstice neemt spelers mee naar plaatsen vol gevaar en schoonheid. Dankzij een gevarieerd, op combo’s gebaseerd gevechtssysteem, ondersteund door een veelheid aan wapens en aanpassingsmogelijkheden, hebben Briar en Lute een schier eindeloze reeks stijlvolle en creatieve manieren om hun vijanden uit te schakelen terwijl ze een verwoeste stad verkennen. Terwijl het duo echter vecht om de Scheur in de Hemel boven Ilden te bereiken, worden hun uitdagingen groter en hun omgeving vijandiger en verwrongener.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password