Souls meets Tetris Roguelike Loot River komt 19 december naar PlayStation met nieuwe functies

straka.studio kondigt samen met SUPERHOT PRESENTS aan dat de met gruwelijkheden gevulde waterwegen van hun ‘Dark Souls meets Tetris’ actie roguelike, Loot River, op 19 december naar PlayStation 5 en PlayStation 4 zullen stromen. Met het PlayStation-debuut van de game krijgt Loot River ook een reeks updates voor PlayStation, Xbox en PC, waaronder een gloednieuwe level-editor waarmee spelers aangepaste levels kunnen maken, spelen en delen met cross-platformondersteuning.

Naast de nieuwe level-editor kunnen spelers ook laadtijden verwachten die met meer dan 50% zijn verkort, verbeterde framerates en andere algemene verbeteringen. De PlayStation-versie van de game beschikt ook over ondersteuning voor haptische trillingen en de mogelijkheid om via het PlayStation Activities-systeem rechtstreeks vanuit de UI van het PlayStation-systeem in de Daily Run te springen. Deze updates komen bovenop de verbeteringen die zijn doorgevoerd sinds de lancering van de game op Xbox en PC, waaronder de toevoeging van leaderboards, Daily Runs, nieuwe vijanden en voorwerpen en een gemakkelijke modus met annulering van animaties.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password