Souls-achtige 2D actie RPG The Tarnishing of Juxtia komt dinsdag 26 juli naar Steam

Het wachten is voorbij: De brute 2D actie-RPG The Tarnishing of Juxtia lanceert over een week – dinsdag 26 juli – op Steam!

Met zeer gedetailleerde pixel art, verbluffende omgevingen, gevaarlijke vallen en gemene eindbazen levert The Tarnishing of Juxtia een belonende Souls-achtige actie-RPG voor gamers die op zoek zijn naar hun volgende 2D-avontuur.

The Tarnishing of Juxtia combineert sfeervolle pixel art en een spookachtig mooie score met uitdagende 2D schermutselingen. Je speelt als de laatste creatie van de godin Juxtia en hebt de keuze uit een duizelingwekkend aantal wapens, pantsers en vaardigheden. Aan jou de taak om de schaduwgod Drelium van Crescentpeak te verslaan… een mysterieus, buitenaards rijk gevuld met vreemde machines en occulte magie.

En last but not least, het “Energy Rush”-systeem van de game geeft de felste krijgers een superboost aan uithoudingsvermogen en mana nadat ze opeenvolgende aanvallen hebben uitgevoerd, waardoor de kans op een succesvolle run toeneemt!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password