Sora en vrienden bereiden zich voor op het laatste gevecht – Trailer

In de nieuwste trailer van Kingdom Hearts III komen Sora en zijn vrienden bijeen voor het laatste gevecht tussen licht en duisternis.

Wanneer de duistere ambities van de vijand leiden tot onverwachte gebeurtenissen in verschillende Disney-werelden, beginnen voor het heldhaftige trio van Sora, Donald en Goofy de spannendste avonturen, van zeegevechten in de wereld van Pirates of the Caribbean tot een dans met de burgers van het koninkrijk Corona uit de film Tangled (Rapunzel). De nieuwe beelden tonen ook Stitch van Lilo & Stitch als speciale “link” (summon) en Keyblade-aanvallen met het kookthema uit Ratatouille.

De trailer onthult ook enkele nieuwe stukjes van de verhaallijn, met beelden van Kairi die een Keyblade gebruikt, openhartige gesprekken tussen leden van Organization XIII en een glimp van Sora’s Nobody.

De muziek van de trailer bevat fragmenten van de gloednieuwe, originele opening theme song van Kingdom Hearts III , getiteld “Face My Fears”. Deze song is geproduceerd in samenwerking met de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada, achtvoudig Grammy Award-winnaar Skrillex en de beroemde platenproducent Poo Bear. De song komt beschikbaar op 18 januari 2019.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/lz1w_uW3lSE in url
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password