Sophia the Traveler – verken Venetië in dit gezonde, handgeschilderde verborgen voorwerpenspel dat binnenkort op de PC verschijnt van Thermite games

Dompel jezelf onder in een wereld van betovering en kunstzinnigheid als ontwikkelaar Memo Gogo en uitgever Thermite Games met trots Sophia the Traveler onthullen, hun nieuwste boeiende handgeschilderde verborgen voorwerpenspel, dat binnenkort uitkomt voor PC. Sophia the Traveler is geïnspireerd op de bekende puzzelboekenserie “Where’s Wally?” en biedt een ervaring als geen ander, waarbij elke hoek van het scherm een canvas is dat wacht om verkend te worden. Het spel werd voor het eerst aan de pers gepresenteerd op gamescom 2023 en kan worden ontdekt via een demo die nu beschikbaar is op Steam.

Sophia the Traveler is ontwikkeld door een lief stel dat nog nooit in Venetië is geweest, maar de hele stad Venetië heeft nagebouwd op basis van reisboeken en informatie van Google Maps. Bekijk deze prachtige trailer van het spel, ingesproken door hun lieve dochter.

In dit charmante verborgen voorwerp-avontuur begin je aan een reis door ingewikkelde, handgeschilderde landschappen vol leven en kleur. Je missie? Vind honderden bijzondere figuren en voorwerpen, elk met hun eigen unieke animatie en vertederende nasynchronisatie. Sophia the Traveler reconstrueert nauwgezet elke gracht, elke pittoreske brug en elk betoverend steegje om de essentie van deze historische stad vast te leggen. Van de iconische monumenten tot de verborgen paaseieren, je wordt ondergedompeld in de verbluffende en gedetailleerde weergave van de unieke en tijdloze schoonheid van Venetië.

De game bevat 10 verschillende levels, met een uitgebreide reeks onderdelen die dit virtuele Venetië tot leven brengen. Met meer dan 1800 zorgvuldig bewerkte personage-assets, meer dan 300 sets personage-animaties en meer dan 100 sequentie-animaties en geluidseffecten biedt de game een meeslepende ervaring als geen ander. Het zorgt niet alleen voor een grillige en boeiende ervaring voor spelers van alle leeftijden, maar biedt ook een leuke uitdaging door de enorme omvang van de stage maps. Er zijn meer dan 100 Europese gebouwen te zien, waaronder 8 iconische Venetiaanse monumenten, en bijna 300 geluidseffecten die zorgvuldig zijn geïntegreerd om Venetië tot leven te brengen.

Ontdek samen met Sophia de magie van dit handgeschilderde verborgen voorwerpenspel, waarbij elke klik je een stap dichter bij een wereld vol wonderen brengt. Laat je betoveren door de adembenemende beelden! Elke scène vertelt een verhaal en elke hoek is een schatkamer vol verborgen verrassingen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password