Sony onthult INZONE Buds – echt draadloze game-oordopjes met de langste batterijlevensduur in de sector

Sony heeft INZONE Buds aangekondigd – nieuwe echt draadloze game-oordopjes boordevol met Sony’s befaamde audiotechnologie die is ontworpen om je te helpen winnen. INZONE Buds bieden zowel pc- als consolegamers een meeslepende game-ervaring dankzij gepersonaliseerd geluid, een ongeëvenaarde batterijlevensduur van 12 uur en een lage latentie.

Deze innovatie wordt vergezeld door de INZONE H5 draadloze headset, die een verbazingwekkende 28 uur ononderbroken gameplay biedt en zorgt voor comfort tijdens lange gamesessies.

Beide producten zijn ontstaan uit een samenwerking met het gerenommeerde esportsteam Fnatic, dat in 2024 zijn 20-jarig bestaan viert en dit jaar achter elkaar internationale titels veroverde in de VALORANT Champions Tour.

Verder wordt de nieuwe zwarte versie van de veelgeprezen INZONE H9 draadloze noise cancelling headset gelanceerd. INZONE blijft je PC- en PlayStation-game-ervaring verbeteren met verbeterd audio-realisme.

INZONE-Buds 

360 ruimtelijk geluid voor gaming 

Met 360 Spatial Sound op de INZONE Buds hoor je de richting en afstand van je tegenstander, zodat je de concurrentie altijd een stap voor bent. Sony heeft jarenlang gewerkt aan toonaangevende hoofdtelefoontechnologie en heeft de INZONE Buds zo ontwikkeld dat ze een geluidsveld bieden dat helemaal op jou is afgestemd. Door niet alleen de vorm van het buitenoor te analyseren, maar ook de akoestische eigenschappen van de gehoorgang, bieden de INZONE Buds een nauwkeuriger ruimtelijk geluid.

Met Sound Field Optimisation kun je een gepersonaliseerd hoorprofiel maken door foto’s van je oren te maken met de 360 Spatial Sound Personaliser smartphone app. Vervolgens kunt u genieten van uw game met ongeëvenaarde ruimtelijke nauwkeurigheid.

INZONE Buds kunnen worden geoptimaliseerd voor jouw gehoorgang met Sound Tone Personalisation. De oordopjes spelen testgeluiden af van driverunits en gebruiken feedbackmicrofoons om te meten hoe het geluid je gehoorgang vult. Op basis van de akoestische analyse wordt het geluid vervolgens gepersonaliseerd met behulp van de INZONE Hub PC-applicatie, zodat u verzekerd bent van een echt eigen ruimtelijke luisterervaring.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password