Sony lanceert vandaag Horizon Forbidden West

Dompel je vanaf vandaag onder in de wereld van Horizon Forbidden West, het vervolg op het met een Gouden Kalf bekroonde Horizon Zero Dawn. Het nieuwste deel werd ontwikkeld door de wereldberoemde studio Guerrilla uit onze eigenste Benelux. We volgen het sterke vrouwelijke hoofdpersonage Aloy als zij de Forbidden West trotseert, een majestueus en gevaarlijk gebied vol nieuwe mysteries.

De aarde is stervende, de wereld wordt geteisterd door Helse Stormen en een onstuitbare plaag lijkt een ravage aan te richten. Angstaanjagende nieuwe machines maken de gebieden onveilig. Het is aan Aloy om de gevaren te trotseren en de geheimen te ontrafelen om zo de wereld weer in balans terug te brengen.

Gelukkig is ze niet alleen en krijgt ze tijdens haar tocht hulp van oude bekende, smeedt ze verbonden met nieuwe facties en weet ze de geheimen van het verre verleden openbaar te maken.

Tijdens haar zoektocht zal ze heel wat gevaren het hoofd moeten bieden en nieuwe indrukwekkende machines moeten verslaan zoals de gigantische TremorTusk of de razendsnelle Clawstriders. ‘The Forbidden West’ staat niet voor niets te boek als uitermate gevaarlijk. Aloy pikt tijdens dit avontuur ook de nodige nieuwe vaardigheden op om de enorme machines te verslaan. Denk daarbij aan nieuwe moves en nieuwe wapens maar ook enkele handigheden zoals de Shieldwing om korte tijd te zweven of de Pullcaster waardoor Aloy makkelijk op normaal gesproken onbereikbare plaatsen kan komen. Ze zal al deze vaardigheden en meer nodig hebben om het nieuwe gevaar voor te blijven.
Metal Flower

Ter ere van de release van Horizon Forbidden West kun je vanaf woensdag 23 februari een stukje van Aloy’s wereld ontdekken in het park van Tour & Taxis in Brussel en het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

Op deze locaties zal een levensgrote ‘Metal Flower’ verstopt worden. Deze poëtische planten komen rechtstreeks uit Horizon Forbidden West en verspreiden bloemzaadjes op een wel hele unieke manier. De Metal Flowers bevatten in de game ‘code fragmenten’ in de vorm van gedichten over de natuur. Ze zijn vanaf woensdag te bewonderen tot en met vrijdag 25 februari.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com