Sony koopt Marvel’s Spider-Man-ontwikkelaar Insomniac Games

Sony PlayStation heeft ontwikkelaar Insomniac Games gekocht.

De studio heeft al jaren een sterke band met Sony. De ontwikkelaar is bekend van games als Marvel’s Spider-Man, alsmede de Ratchet & Clank- en Resistance-franchises. Ook ontwikkelde het Sunset Overdrive voor de Xbox One.

Sony kondigde het nieuws aan via Twitter tijdens de Gamescom Opening Night Live-stream. Presentator Geoff Keighley maakte tijdens de show een opmerking over de aankondiging en vertelde dat mensen het nieuws op Twitter konden vinden.

“We hebben al jaren een geweldige samenwerking met de studio en vinden het geweldig dat we ze kunnen verwelkomen bij de Worldwide Studios-familie”, aldus Sony’s Shawn Layden. Ook studiobaas Ted Price is in zijn nopjes: “Door onderdeel te worden van WWS kunnen we nog beter onze visie bereiken en vele positieve en blijvende indrukken achterlaten bij spelers.”

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password