Sony kondigt voorjaarsaanbieding aan van abonnementsprijs PlayStation Now

Sony Interactive Entertainment Benelux maakt vandaag een aantrekkelijke ‘Spring Sale’ korting bekend van de gaming streamingdienst PS Now. De prijs van een jaarabonnement wordt verlaagd van 59,99 euro naar 44,99 euro. De promotie is geldig voor iedereen zonder actief PS Now abonnement en enkel online beschikbaar via de PlayStation Store.

PlayStation Now bevat meer dan 700 games en heeft daarmee de grootste gamebibliotheek van een abonnementsservice voor consolegames in de industrie. Maandelijks worden er extra topgames toegevoegd die voor een beperkte periode beschikbaar zijn. Zo kwamen begin april 3 exclusieve titels naar PS Now: Marvel’s Spider-Man, Just Cause 4 en The Golf Club 2019.

De PS4-, PS3 en PS2-games kunnen op een PS4 of pc worden gestreamd zodat je gelijk waar kan spelen. Je kan de content bovendien op een PS4 downloaden om een game-ervaring in de allerhoogste kwaliteit te genieten.

Bekijk hier alle voorjaarsaanbiedingen in de PS Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password