Sony announces INZONE gaming Winter Battle 2022!

In samenwerking met eMense, Go!Gaming en Sony Playstation kondigt Sony Benelux vandaag de SONY INZONE Gaming Winter Battle 2022 aan. Tussen 13 december en 17 december organiseren eMense en Go!Gaming de Sony INZONE Winter Battle 2022 met het spel Call of Duty Modern Warfare II. Tijdens deze speciale Winter Battle gaat Sony Benelux opzoek naar het beste gaming vriendenteam uit Nederland.
Sony INZONE: de ultieme game ervaring

Sony INZONE is een nieuw merk voor gaming gear dat de zintuigen op scherp stelt en maximale gaming mogelijkheden biedt. INZONE-monitors leveren beelden met een groot dynamisch bereik en een hoge resolutie, terwijl de headsets een superieur geluid en 360 Spatial Sound for Gaming garanderen. Dit nieuwe merk benut Sony’s expertise als pionier in audiovisuele technologie en biedt functies waardoor gamers met totale focus in de actie kunnen opgaan. INZONE is ontworpen voor buitengewone prestaties en biedt gamers een optimale game-ervaring.

INZONE gaming Winter Battle 2022

Gedurende vier kwalificatiedagen kunnen teams, bestaande uit 3 personen, zichzelf plaatsen voor de finaledag bij één van de volgende Go!Gaming locaties: Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Nijmegen. Op deze dagen mogen alle ingeschreven deelnemers ook gratis gebruik maken van de INZONE set-up op de betreffende Go!Gaming locaties om te trainen voor de Winter Battle. De Winter Battle wordt gespeeld op de PlayStation 5, Sony INZONE M9 monitor en met de Sony INZONE H9 Headset. Spelers krijgen de keuze om te spelen met een keyboard en muis of met een PlayStation 5 DualSense controller.

 

Op 17 december nemen alle dagwinnaars het tegen elkaar op om te bepalen welk vriendenteam het beste van de stad is en dus mag uitkomen in de landelijke finale om te strijden voor de hoofdprijs: de ultieme Sony INZONE gaming setup voor alle 3 de teamspelers, bestaande uit:

  • Sony INZONE M9 Monitor – 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR-gamemonitor
  • Sony INZONE H9 Headset – Gaming headset met noise cancelling
  • Sony PlayStation 5 DualSense controller Grey Camo editie
  • €120,- PlayStation store tegoed
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password