Sonic The Hedgehog rolt naar Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Sonic the Hedgehog komt helemaal van Green Hill Zone naar Monkey Island rollen om zich aan te sluiten bij de cast van Super Monkey Ball: Banana Blitz HD! Voor de allereerste keer doet Sonic mee met de sterren van Super Monkey Ball wanneer het nieuwste deel in de serie op 29 oktober 2019 verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One!

Sonic the Hedgehog komt beschikbaar als verborgen, vrijspeelbaar personage in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – en het spelen met de snelste egel ter wereld levert unieke effecten op. Niet alleen kun je met Sonic waanzinnig snel rollen (uiteraard), als je voor Sonic kiest veranderen alle bananen ook nog eens in gouden ringen, inclusief de nostalgische, klassieke geluidseffecten!

Sonic is niet het enige geheim dat in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is verstopt, ervaren apenrollers kunnen namelijk ook diverse kostuums voor alle apen in de basiscast vrijspelen – precies op tijd voor Halloween!

Bekijk de officiële announcement trailer voor een eerste blik op Sonic the Hedgehog en de nieuwe kostuums die AiAi en vrienden in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD krijgen. Bereid je voor om sneller dan ooit te rollen wanneer de game op 29 oktober 2019 verschijnt voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password