Sonic Superstars nu verkrijgbaar

Gotta go fast! – SEGA releaset vandaag Sonic Superstars, waarin een nieuwe draai wordt gegeven aan de klassieke, high-speed 2D-platformactie waar Sonic beroemd mee werd. Beleef een nooit eerder vertoond avontuur met Sonic, Tails, Knuckles en Amy!

In Sonic Superstars reizen spelers naar de prachtige Northstar Islands waar ze gebruik kunnen maken van gloednieuwe vaardigheden, die Emerald Powers worden genoemd, om op dynamische manieren te bewegen en aan te vallen. Zwem tegen watervallen op, stuur meerdere klonen van jezelf naar je doelwit en meer. Sonic en vrienden moeten snel zijn als ze de snode plannen willen dwarsbomen van de kwaadaardige Dr. Eggman en Sonics oude aartsvijand, Fang. Die twee zijn namelijk van plan om de reusachtige dieren van het eiland in Badniks te veranderen!

Sonic Superstars is nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en de Nintendo Switch-systemen, alsook digitaal voor pc. Wanneer spelers na aanschaf van de Standard Edition van Sonic Superstars willen upgraden naar de Digital Deluxe Edition, dan kunnen ze daarvoor een add-on aanschaffen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password