Sonic Frontiers Releasedatum Bevestigd voor november 2022 in nieuwe trailer

Sonic Frontiers, het volgende deel in Sega’s populaire blauwe waas-serie, komt uit op 8 november 2022. Dit werd vandaag bevestigd tijdens Gamescom Opening Night Live door middel van een nieuwe trailer.

Sonic Frontiers verhaal synopsis:
“Een mysterieuze vreemdeling, een wonderbaarlijk nieuw land. Op zoek naar de vermiste Chaos Emeralds strandt Sonic op een eiland waar het wemelt van de ongewone wezens. Gebruik de kracht van de Ouden en ga de strijd aan met hordes machtige vijanden om de mysteries te ontrafelen die op de Starfall Islands verborgen liggen. Sluit je aan bij Sonic en red de bewoners van deze kolossale, gemechaniseerde dreiging!”

Sonic Frontiers brengt de serie naar meer open omgevingen, met een niveau van realisme – althans voor het terrein – dat we nog niet eerder in de serie hebben gezien. Het bevat nog steeds klassieke Sonic-franchise-elementen, waaronder de klassieke moves van de egel, maar ook meer over-the-top obstakels en aparte gebieden die meer gelijkenis vertonen met Sonic-games uit het verleden.

De game komt uit op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. In ander nieuws, de Sonic the Hedgehog 3 film werd onlangs bevestigd te komen in eind 2024.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password