Songs of Silence toont publieke demo tijdens Steam Next Fest

Bereid je voor om je onder te dompelen in de fascinerende wereld van Songs of Silence nu Chimera Entertainment een opwindende publieke demo lanceert als onderdeel van Steam Next Fest, dat loopt van 9 tot 16 oktober. Spelers overal ter wereld krijgen de kans om de betoverende mix van verhaalgedreven, turn-based strategie te ervaren in zowel de singleplayer campagne als de schermutseling.

Songs of Silence nodigt spelers uit in een betoverend rijk van snelle campagnes, hartverscheurende real-time gevechten en adembenemende Art Nouveau-beelden. Terwijl je je koninkrijk beheert, epische zoektochten onderneemt en iconische facties leidt tegen de kwaadaardige Stilte, biedt deze game een ongeëvenaarde combinatie van turn-based koninkrijkbeheer, verkenning, heldenontwikkeling en intense realtime schermutselingen.
Hoogtepunten demo:

In de demo kunnen spelers beginnen aan een onvergetelijke reis door de eerste map van de singleplayer-campagne, in de rol van koningin Lorelai van Ehrengard. Daarnaast kunnen spelers hun vaardigheden testen in spannende PvE-gevechten tegen twee rivaliserende facties op speciaal ontworpen schermutselingen.

Koningin Lorelai van Ehrengard, een van de Starborn, bevindt zich in het naburige koninkrijk Elbin, dat wordt verscheurd door oorlog. Als trouwe vriend van haar vader vraagt de hiërofant Hauser haar om hulp bij de bevrijding van Elbin. Spelers staan voor de uitdagende beslissing om een evenwicht te vinden tussen de bescherming van de burgers van Ehrengard en het afweren van de aanvallers van Elbin, terwijl een nog grotere dreiging aan de horizon opdoemt.

Stel je strategische vaardigheden op de proef in de rol van de Thousand Kingdoms-factie en ga de strijd aan met twee rivaliserende rijken om de controle over de hoofdsteden op de kaart. Elke factie en elke held heeft zijn eigen unieke speelstijl, zowel op de kaart als in de strijd. Beheer als commandant je locaties, legers en aanvallen met precisie en sluwheid.

Speel de demo hier.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password