Solve a Grisly Crime in First-Person Puzzler Forest Grove

Forest Grove, de eerstepersoons misdaadpuzzel van ontwikkelaar Miga Games en uitgever Blowfish Studios, start op woensdag 29 november 2023 een grondig onderzoek op PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam en Epic Games Store.

Op een schijnbaar normale dag in Forest Grove, Oregon, wordt Zooey Kunstimatigaard, een bekende tienerer erfgename van een miljarden dollar tech fortuin, als vermist opgegeven. De plaatselijke politie, die niet verder kan met haar eigen vermogens, schakelt haar elite-onderzoekseenheid in, het Remote Forensic Bureau (RFB). Verdiep je in een mysterieus, niet-lineair verhaal en navigeer door complexe familierelaties om de vermiste erfgename van het technologie-imperium op te sporen.

Speur nauwgezet een nanodeck-recreatie van het grandioze Victoriaanse landhuis van Kunstimatigaard af, gegenereerd met de nieuwste forensische technologie. Zoek naar aanwijzingen, ontcijfer cryptische puzzels en puzzel kleine details uit die alleen de meest gedisciplineerde detectives kunnen vinden. Gebruik geavanceerde nanotechnologie en biotracing om realistische visuele en audioweergaven te maken van belangrijke gebeurtenissen, getuigen, voorwerpen en opnames van de plaats delict.

Verzamel al het fysieke en digitale bewijsmateriaal op een groot bord om aanwijzingen te vergelijken en zinvolle conclusies te trekken. Gebruik een scherp oog om sinistere geheimen bloot te leggen en noteer onderweg alle verdachte details of discrepanties. Je slaagt er wel of niet in om de puntjes met elkaar te verbinden en de zaak op te lossen. Vervolgens krijg je een cijfer van de hogere leidinggevenden van het bureau op basis van de resultaten van het onderzoek.

“Forest Grove combineert een mysterie met een futuristische wereld, technologie en onderzoeksgeest in een unieke omgeving”, aldus Larry Johnson, Lead Developer van Miga Games. “Detectives kunnen keer op keer proberen dit spannende, complexe mysterie tot op de bodem uit te zoeken, totdat ze het best mogelijke cijfer krijgen.”

Forest Grove zal beschikbaar zijn op alle belangrijke platforms, met Engelse voice acting en Engelse, Franse, Duitse en Spaanse tekstopties.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password