SolForge Fusion, van de makers van Magic: The Gathering & Ascension, lanceert videospel demo als onderdeel van Steam Deckbuilders Fest

De eerste speelbare demo voor SolForge Fusion is nu beschikbaar als onderdeel van Steam’s Deckbuilders Fest. Deze demo laat spelers kennismaken met de regels van SolForge Fusion en stelt ze in staat om te beginnen met het levelen van hun kaarten in de single-player roguelite campagne. Deckbuilders Fest loopt van vandaag tot 1 april 2024.

SolForge Fusion, gemaakt door Justin Gary (Ascension) en Richard Garfield (Magic: The Gathering), is een verzamelkaart-vechtspel met duizenden kaarten en bijna eindeloze deckmogelijkheden. Algoritmisch gegenereerde en geprinte half-decks kunnen samengesmolten worden om ontelbare strategieën te creëren, met meer deckcombinaties dan atomen in het universum!

Nu, met de aankomende digitale release van SolForge Fusion op Steam, kunnen spelers hun decks in het spel scannen en spelen via de nieuwe roguelite-campagne of tegen spelers wereldwijd. Elk unieke factiedeck heeft een unieke QR-code die gescand kan worden om toe te voegen aan de online collectie van de speler. Decks in de online collectie kunnen ook worden gebruikt om je in te schrijven voor toernooien en andere community-evenementen.

Over SolForge Fusion

Lang geleden raakte de planeet Solis gevangen in een eindeloze ijstijd. Het leven op Solis zou beëindigd zijn, behalve door het bestaan van een mysterieuze toren genaamd de SolForge. Op de top van de toren draait een arcane zon die magie de wereld in straalt; zonder deze magie zou overleven op Solis onmogelijk zijn.

Ongelooflijke kracht wacht op de SolForge. Alleen de dapperste en meest wanhopige leden van elke factie op Solis – de technomanicerende Alloyin, de biomanicerende Uterra, de necromanicerende Nekrium en de elementalisten van Tempys – durven de reis aan. Degenen die de pelgrimstocht overleven, worden getransformeerd en herboren als legendarische kampioenen die bekend staan als de Forgeborn!

Als een van de machtige Forgeborn zullen jouw acties het lot van Solis bepalen. Bescherm je factie, dueleer met de andere Forgeborn en onthul de mysteries van de SolForge!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password