Soldaat Konrad Vollen is in Warhammer: Chaosbane-video onthuld

Konrad Vollen, een kapitein van het rijk, is vanaf zijn vroege jeugd getraind in de gewapende strijd. Hij is gespecialiseerd in close combat en gebruikt voornamelijk melee-aanvallen en speciale effecten voor de korte afstand. Met zijn schild houdt hij zich staande tussen grote aantallen vijanden. Acties als provocation, sprint en whirling attack maken hem tot een zeer krachtige eerste-linie-vechter. Deze kapitein heeft ook diverse vlaggen die hij in de grond kan plaatsen om zijn troepen te versterken en zelf speciale bonussen te krijgen.

Elk personage in de game heeft een unieke vaardigheid. Konrad Vollen is zo’n meester in het gebruik van  zijn schild, dat hij er vijanden mee kan slaan om ze te verdoven. Dankzij zijn offers aan Sigmar, de wraakzuchtige god die hij aanbidt, kan hij ook nog andere passieve en actieve vaardigheden gebruiken die zijn vechtkwaliteiten verbeteren, zoals zijn indrukwekkende vuur-aura.

Tenslotte biedt Warhammer: Chaosbane een unieke game-mechanic die alle 4 speelbare personages kunnen activeren: door de Chaos-hordes af te slachten kunnen helden hun Bloodlust-meter vullen. Zodra deze helemaal is gevuld, kunnen spelers hun razernij activeren om nieuwe, ultra-krachtige vaardigheden te gebruiken.

Warhammer: Chaosbane is de eerste hack-and-slash-game die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles. De game werpt de speler in het hart van de Old World, een continent dat is getekend door de grote oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk der mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en op avontuur gaan in verschillende iconische locaties uit het heroïsche Warhammer Fantasy Battles-universum, dat tot de verbeelding spreekt van miljoenen fans over de hele wereld.

Warhammer: Chaosbane is momenteel in ontwikkeling en komt in 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password