Snowrunner vanaf vandaag verkrijgbaar op PC en consoles

Saber Interactive en Focus Home Interactive lanceren vandaag plezier SnowRunner voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc, dat laatste  via de Epic Games Store. SnowRunner is de nieuwste evolutie op het gebied van off-road-truck-racen, met revolutionaire physics, prachtige omgevingen, een gigantische open wereld die spelers alle ruimte biedt hun eigen keuzes te maken en missies aan te nemen, en een enorme garage met voertuigen om te ontgrendelen, te upgraden en aan te passen.

Naast de enorme lading basiscontent, staat SnowRunner ook open voor mods, vanaf de lancering op pc en later ook op consoles. Daarnaast krijgt de game regelmatig gratis updates om de ervaring verder te verrijken! Voor wie nog meer verlangt, werken de ontwikkelaars aan een gigantische seizoenspas, deze komt apart beschikbaar, maar ook gebundeld met de game in de Premium Edition.

De seizoenspas wordt geleverd in vier fases, met elk een eigen thema en nieuwe regio, en breidt de game uit met gloednieuwe voertuigen, nieuwe maps om te verkennen en nieuwe activiteiten. Zo komt in de loop van 2020 en daarna een schat aan nieuwe content beschikbaar.

Phase 1 zal tijdens de komende weken verschijnen en laat je onder andere een toendra verkennen om het verloren wrak van een WW2-bommenwerper op te sporen.

SnowRunner wordt na de lancering verder uitgebreid

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password