Snowrunner: Het vervolg op Mudrunner krijgt een nieuwe video en releasedatum

SnowRunner, het vervolg op de ultieme off-road-simulatie hit MudRunner van Saber Interactive, verschijnt op 28 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc, dat laatste via de Epic Games Store. Werp alvast een eerste blik op de intense, extreme sandbox-omstandigheden in de Release Date Reveal trailer van vandaag!

 

Dankzij de geheel nieuwe graphics-engine en verbeterde physics-simulatie van SnowRunner kun je overtuigender dan ooit plaatsnemen achter het stuur van krachtige voertuigen, om daarmee de ruige open omgevingen te bedwingen van de meest geavanceerde terreinsimulatie ooit. Bestuur 40 voertuigen van merken als Western Star, Ford, Chevrolet en Freightliner om er je spoor mee door de open wildernis te trekken.

SnowRunner en zijn gloednieuwe sneeuwomgevingen bieden je unieke uitdagingen om te overwinnen! Naast modder en stromend water, moet je nu ook sneeuwheuvels, ijs en bevroren meren trotseren, terwijl je contracten aanneemt die je op gevaarlijke missies sturen. Vergroot en verbeter je verzameling voertuigen met talloze upgrades en accessoires die je helpen de omgeving te overwinnen – intake-snorkels, kettingbanden, bumpers, hoge ophangingen, schijnwerpers en vele andere upgrades kunnen van essentieel belang blijken.

SnowRunner is geschikt voor solospelers maar er kan ook samengespeeld worden in de volledig synchrone coöpstand voor vier spelers. Pc-spelers zullen ook blij zijn om te horen dat de game op pc wordt gelanceerd met volledig mod-ondersteuning, zodat de community zelf content kan maken voor een vrijwel eindeloze off-road-ervaring! Op een later moment zullen de mods ook naar de consoles komen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password