Snoop Dogg ziet ze vliegen

KIJK DAAR, IN DE LUCHT! Voor de lancering van de videogame Spyro Reignited Trilogy op 13 november heeft Activision de allereerste vuurspuwende en pratende Spyro-drone gemaakt, om beroemde steden en landschappen te bezoeken die sprekend lijken op de bekende levels en thema’s uit de trilogie. Wie Spyro-drone hoopt te ontmoeten moet daar wel een stukje voor reizen, de drone vertrekt vandaag namelijk vanaf “Stone Hill” in de buurt van New York en zal zijn vlucht vervolgen door de rest van Amerika.
Image
Image

Tijdens zijn vlucht maakt Spyro-drone een vlammend bezoek aan zijn oude vriend Snoop Dogg, waar hij persoonlijk een vroeg exemplaar van Spyro Reignited Trilogy komt bezorgen. Fans kunnen de ontmoeting en de verdere reis volgen via social media kanalen, waaronder Instagram, Twitter en Facebook.

“We kunnen niet wachten tot fans deze ontzagwekkende, vuurspuwende en pratende Spyro-drone zien en adviseren iedereen hun telefoons in de aanslag te houden, zodat ze Spyro tijdens zijn reis kunnen vereeuwigen,” zegt Michelle Fonseca, Senior Product en Marketing Director van Activision. “Spyro de Draak is een echte popcultuur-klassieker en we vinden het geweldig om dit geliefde personage naar de fans te brengen voor de lancering van de geremasterde serie, Spyro Reignited Trilogy.”

Spyro Reignited Trilogy is een verzameling van de geliefde games in een nieuw jasje. Spelers kunnen met vuur spelen in de drie, volledig geremasterde, originele games waar het fenomeen mee begon – Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon – compleet met meer dan 100 levels, vuurspuwende aanvallen, weelderige omgevingen en vele heerlijk maffe personages. Spyro Reignited Trilogy komt uit op PlayStation 4 en Xbox One en is zowel in het Nederlands als Engels te spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password