Snelle kopers van Pokémon Sun en Pokémon Moon ontvangen een exclusieve Munchlax

The Pokémon Company International en Nintendo hebben bijzonderheden bekendgemaakt over een unieke Munchlax die evolueert tot Pulverizing Snorlax voor degenen die Pokémon Sun of Pokémon Moon vóór woensdag 11 januari 2017 aanschaffen. Er is eveneens een nieuwe regionale variant-Pokémon, Alolan Rattata, bekendgemaakt voor de videospellen die op 23 november 2016 exclusief voor de Nintendo 3DS-systeemserie worden uitgebracht.
 

Munchlax en Snorlax
Munchlax die je als speciale bonus voor een snelle aankoop vóór 11 januari 2017 via een internetverbinding kunt ontvangen, is in het bezit van een speciaal item genaamd Snorlium Z. Doordat Munchlax evolueert tot Snorlax en in het bezit komt van de Snorlium Z, is Snorlax in staat om een speciale Z-Move in te zetten die door geen enkele andere Pokémon gebruikt kan worden: Pulverizing Pancake.

De bonus-Munchlax beheerst ook de zet Hold Back die hij normaal gesproken niet kan leren. Hold Back is een aanval waarbij zijn tegenstander slechts 1 HP overhoudt. De aanval kan een vijandige Pokémon behoorlijk verzwakken, dus komt hij goed van pas als je wilde Pokémon probeert te vangen.

De Munchlax die je cadeau krijgt, beheerst ook de aanval Happy Hour die hij normaal niet kon leren. Als spelers Happy Hour inzetten tijdens een Trainergevecht, ontvangen ze twee keer zo veel prijsgeld na het gevecht dat ze dan in hun avontuur kunnen gebruiken.

Meer informatie over Munchlax:
Type: Normal
Munchlax is een grote eter die één keer per dag zijn eigen gewicht in voedsel naar binnen schrokt. Hij slaat het voedsel achterover en kauwt het nauwelijks.Hij verstopt ook voedsel onder het haar op zijn lichaam.Maar dan vergeet hij het…

Meer informatie over Snorlax:
Type: Normal
Snorlax is een Pokémon die de weg van veel Trainers kruist. Hij is pas tevreden als hij elke dag meer dan 440 kg voedsel kan eten.Als hij klaar is met eten, valt hij prompt in slaap.Een doorsneedag van Snorlax bestaat alleen maar uit eten en slapen. Hij wordt steeds vetter en beweegt steeds minder.De maag van Snorlax is extreem sterk. Zijn spijsverteringssappen kunnen elk soort gif oplossen, dus heeft hij geen last van verrot voedsel.

Extra nieuwe regionale variant-Pokémon:

Naam: Alolan Rattata
Type: Dark/Normal
Anders dan bij gewone Rattata zijn stedelijke gebieden het voornaamste woongebied van Alolan Rattata. Het zijn nachtelijke wezens en leven in enkele tientallen nesten. Alolan Rattata bezitten het uitstekende vermogen om heerlijk vers voedsel in Alola op te sporen. Ze laten voedsel dat niet vers is links liggen.Alolan Raticate dienen als hun bazen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password