Snel en eenvoudig ruilen in Pokémon Sword en Shield

Het ruilsysteem gaat in Pokémon Sword en Shield relatief makkelijk worden door middel van het Y-comm-menu. Daarnaast zijn er surprise trades en link battles mogelijk in het nieuwe Pokémon-spel.

In Pokémon Sword en Shield wordt gebruik gemaakt van het Y-Comm-menu, in dit menu kunnen spelers gemakkelijk pokémon ruilen met andere spelers. Daarnaast kunnen er in dit menu andere trainers worden uitgedaagd voor een pokémon-gevecht. Wanneer een trainer je uitdaagt voor een gevecht ontvang je tijdens het spelen een pop-up met hierin de uitnodiging.

Bovendien kan je in het Y-comm-menu met totaal onbekende trainers pokémon ruilen. Trainers worden automatisch verbonden met een willekeurige tegenstanders. Tijdens het wachten kunnen spelers trouwens gewoon met hun avontuur verder. Op dezelfde manier kunnen er ook suprise trades worden uitgevoerd; dit houdt in dat beide spelers geen idee hebben wat ze ruilen en met wie. Feeling lucky?

Trainers van over de hele wereld kunnen met elkaar verbonden worden, maar spelers kunnen ook lokaal met elkaar vechten door gebruik te maken van hetzelfde netwerk. Om gebruik te kunnen maken van Link battles- en trades dienen spelers in het bezit te zijn van een geldig Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Bekijk hier onder nieuwe beelden van Pokémon Sword en Shield die zijn vrijgegeven tijdens Nintendo Direct.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password