Snapshot Games kondigt samenwerking aan met Koch Media voor fysieke distributie van Phoenix Point door Deep Silver

Vandaag hebben Snapshot Games en Koch Media hun samenwerking bekendgemaakt voor de distributie van de komende futuristische, turn-based strategy-game Phoenix Point voor Windows, Xbox One en PlayStation 4.

De menselijke bevolking is bijna uitgeroeid. De overlevenden verzamelen zich op geïsoleerde locaties over de hele wereld.

Phoenix Point levert een nieuwe soort turn-based strategy. Plan operaties, onderzoek nieuwe technologieën, en smeed bondgenootschappen om de planeet te verenigen en je rivalen te vernietigen. Geef je eigen team vorm en loods het door conflictgebieden over de hele wereld, met dynamische doelstellingen en vernietigbare omgevingen. Procedureel gevormde maps, vertakkende verhaallijnen en vijanden die muteren om je tactieken te counteren garanderen volop variatie en verrassingen, waardoor geen twee playthroughs ooit hetzelfde zijn.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password