Smul van nieuwe puzzels in de Deep Clean-update van A Little to the Left

Ontwikkelaar Max Inferno heeft eindelijk de achterkant van de voorraadkast getrotseerd en drie gratis nieuwe puzzels onthuld, die vandaag beschikbaar zijn voor alle spelers van A Little to the Left op pc, Mac en Nintendo Switch.

Deze nieuwe Snack Pack-levels met een voedselthema maken deel uit van de Deep Clean-update, die ook twee nieuwe puzzeltypen toevoegt aan de dagelijkse opruimmodus en een door fans gewenste Archive-modus.

Het Archief geeft alle spelers permanente toegang tot eerdere seizoenspuzzels van beperkte duur, waaronder het Goed Opgeruimd-pakket van december 2022 en het Iets Eierstra-pakket van april 2023. Alle toekomstige seizoenspuzzels worden ook toegevoegd aan het Archief.

Tot slot veegt de Deep Clean-update spinnenwebben en designstofhazen weg voor een nog soepelere algehele opruimervaring. De volledige patch notes zijn beschikbaar op de Steam-pagina van de game.

A Little to the Left geniet momenteel van de grootste promotie ooit: tot 4 september kunnen spelers de bekroonde puzzelgame met 30% korting kopen via Steam en de Nintendo eShop.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password