Smelt samen met de schaduwen en ontdek de waarheid in Ereban: Shadow Legacy op 10 april op PC

Baby Robot Games, de kleine onafhankelijke studio, is verheugd om aan te kondigen dat, na 5 jaar hard werken, haar allereerste titel, Ereban: Shadow Legacy (Steam-pagina, trailer, perskit), op 10 april uitkomt op Steam en de Epic Games Store.

Deze third-person verhalende platformgame en infiltratiegame combineert verbluffende visuals en innovatieve mechanismen voor het samensmelten van schaduwen in een wereld vol moreel dubbelzinnige personages. Het spel introduceert een innovatief mechanisme in het infiltratiegenre: de mogelijkheid om te fuseren met schaduwen (of Shadow Fusion). Dit geeft hoofdpersoon Ayana een buitengewoon niveau van mobiliteit en strategische opties om vijandelijke gebieden te infiltreren en te ontdekken wat er met haar volk is gebeurd.
Ereban: Shadow Legacy is ontwikkeld met zeer bescheiden middelen, maar is voornamelijk geïnspireerd door grote namen als Metal Gear, Splatoon, Aragami en Assassin’s Creed. Spelers kruipen in de huid van Ayana, de vrouwelijke hoofdpersoon en laatste afstammeling van het ereban-ras, die de kostbare kracht bezit om samen te smelten met en zich vrij te bewegen door schaduwen.

Terwijl ze de mysterieuze link tussen Helios, de raadselachtige energiemegacorporatie, en het volk van de heldin ontdekken, combineren spelers Ayana’s behendigheid en mystieke schaduwkrachten met hightech gadgets. Tijdens hun zoektocht naar de waarheid kunnen ze alles wat hen in de weg staat sluw ontwijken of genadeloos verslaan.

“Toen we vijf jaar geleden aan dit avontuur begonnen, konden we ons niet voorstellen dat wat oorspronkelijk een eerbetoon aan infiltratiegames was, zo’n concreet project zou worden. Het is een lange en moeizame reis geweest, inclusief pandemie, maar na veel liefde en inspanning hebben we eindelijk dit punt bereikt. Het is een droom die uitkomt, aangezien dit voor velen van ons het eerste spel zal zijn. We hopen echt dat jullie ervan genieten en we kunnen niet wachten tot jullie vanaf 10 april één worden met de schaduwen!” – Alejandro Márquez (Game Director bij Baby Robot Games)

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password