Slime3K: Rise Against Despot sluit zich aan bij het Despotisme-universum op PC en Consoles in 2023

Slime 3K: Rise Against Despot, de rogue-lite battler met in de hoofdrol een bewust slijmmonster dat uit is op vernietiging, ontwikkeld door Konfa Games en uitgegeven door tinyBuild, sijpelt later in 2023 naar de Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 5|4, en pc via Steam.

In een poging om massaal kunstmatige roze mensen te produceren, muteert de kleverige formule van kwaadaardige kunstmatige intelligentie d’Spot per ongeluk en wordt zelfbewust. De nu intelligente slijmgelei gaat op oorlogspad, zonder onderscheid te maken. Zijn groteske vorm en onverzadigbare eetlust maken van de druipende entiteit een kracht om rekening mee te houden.

Navigeer door een bekend post-apocalyptisch labyrint als een gelatineuze doodsmachine en kom allerlei uitdagingen en obstakels tegen. De rollen zijn omgedraaid: neem het op tegen eerder geleide blote-bodemsoldaten met gesplitst DNA en unieke vaardigheden, maar ook tegen d’Spot’s oorspronkelijke cast van cyborgs, demonen en andere onheilige gruwelen. Neem berekende beslissingen, stapel de juiste vaardigheden en uitrusting om de perfecte synergetische opbouw te creëren.

Verzamel onderweg vele interactieve voorwerpen, waaronder rioolroosters voor snelle bewegingen, anomalievallen om mensen voor te bereiden op consumptie en Tesla-versterkers voor elektrische vaardigheden. Speel tussen de sessies door voortdurend nieuwe content vrij en experimenteer met verschillende speelstijlen om alternatieve wegen naar de overwinning te vinden.

Sluip door een visueel opvallende, kenmerkende wereld waarin een retro pixel-esthetiek wordt gecombineerd met futuristische elementen. Veroorzaak verwoestingen in een strakke, gepolijste omgeving met strakke lijnen en een gedempt kleurenpalet dat de somberheid van de wereld onder de heerschappij van dSpot benadrukt. Grimas bij de slijmerige geluidseffecten terwijl je tegen het hoofd van het slijm (??) bonkt op een elektronische soundtrack die de futuristische toon van het spel versterkt. Maak je klaar om het op te nemen tegen d’Spot en zijn volgelingen in deze epische strijd.

Slime 3K: Rise Against Despot komt later in 2023 naar Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 5|4, en pc via Steam. Het zal ondersteuning bieden voor Engels, Russisch, Braziliaans Portugees, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Japans, Koreaans en Traditioneel en Vereenvoudigd Chinees.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password