Slime Rancher 2

Slime Rancher 2
Slime Rancher 2
Release Datum:Genre:Platform:, Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

Het is geen geheim dat farming simulators de nieuwe trend is bij de gaming community. En daar mag ook de tweede telg van de Slime Rancher series niet in ontbreken! Deel 1 bevatte mysterie en schattige slijm monsters, kan er een vervolg op worden gebreid? We zoeken het uit!

Nieuwe planeet, nieuwe kansen

Monomi Park is een ontwikkelaar die dicht bij zijn publiek staat, Zoals zoveel indie ontwikkelaars heeft het geen eindeloos budget maar kan het rekenen op zijn trouwe fanbasis. Een geduldige fanbasis mag ik wel stellen. Elke keer ploegen ze samen met de ontwikkelaars door jaren aan bugs en onopgeloste problemen. De eerste game hebben ze door dit proces heen geworsteld en dit keer is het ook niet anders.

Slime Rancher 2 heeft een goede upgrade gekregen! Graphics zijn omhoog gepompt en ook de schattigheid heeft een flinke boost gekregen. De hoofdrolspeelster Beatrix LeBeau neemt ons deze keer op verkenning naar Rainbow Island, gevuld met cryptische boodschappen en onbekende gebieden.

Rondtasten in het duister

Het voelt allemaal vertrouwd aan. Helaas is dat het enige goede nieuws. Begrijp mij niet verkeerd, ik hou van een boerderijtje uitbouwen en je beestjes verzorgen, maar er moet genoeg uitdaging te vinden zijn in het ontdekken van nieuwe features ten opzichte van de vorige game, toch? Natuurlijk word ik ongelooflijk blij van mijn thuisbasis die bevolkt wordt met kleine kooitjes waar mijn slijm monsters naar hartenlust kunnen rond huppelen. Tot ze zich met elkaar gaan mengen, het zwarte Tar monster worden en je de hele boel kunt weg flikkeren. Echter is het eerder een verderzetting van de voorgaande game en hoop ik in de nabije toekomst nog leuke dingen te vinden.

Conclusie

Ik ben eerlijk gezegd al uitverteld. Niet omdat ik niet zou willen want ik amuseer mij steevast met dit soort games, maar wat valt er te vertellen over een game die bijlange nog niet af is, die bugs en andere problemen bevat en samen met je worden opgelost én die op zich nog niet veel meer te bieden heeft ten opzichte van zijn voorganger.

Het is een “meer van hetzelfde” soort deal, die je voor een habbekrats kunt op pikken en waar je samen met de developers kunt ontdekken welke kant het nog gaat opgaan. Als je een nieuwe speler bent in deze reeks, pik eerst de eerste game op en kijk of je dat ligt. Daarna kunt je je ideeën rechtstreeks naar de developers sturen. Deze beloven op hun beurt dat ze gratis updates zullen blijven doen tot de effectief volledige game online gaat.

Good

  • Er wordt constant aan gewerkt

Bad

  • Nog veel bugs en problemen
  • Biedt nog geen nieuwigheden tegenover de voorganger
7

Goed

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password