Slim en ongrijpbaar: ontmoet Zoya de Dief in de nieuwe Trine 5 trailer

Maak kennis met de sluwe dame van het trio: Zoya! Zoya de Dief is slim en ongrijpbaar en haalt manoeuvres uit met haar boog, pijlen, touwen en grijphaak, waardoor ze door lastige situaties kan navigeren. Nu laat ze haar leven als “ondernemer” achter zich om nieuwe avonturen aan te gaan in Trine 5: Een Clockwork Conspiracy!
Als je ergens in de buurt een gemaskerde figuur “No time like rope time” hoort zeggen, kun je maar beter je omgeving in de gaten houden, anders raak je misschien in de problemen en word je beroofd van je bezittingen. Zoya is niet alleen een eersteklas dief, maar ook een professional in het gebruiken van haar touw om aan voorwerpen te slingeren en zo grote afstanden af te leggen. Om haar teamgenoten in co-op te helpen, kan Zoya ook bruggen maken door haar touw te gebruiken – handig! Haar boog en verschillende pijlen helpen Zoya bij het bevechten van vijanden en het oplossen van puzzels!

Trine 5: A Clockwork Conspiracy wordt ontwikkeld door Frozenbyte in Helsinki, Finland en komt op 31 augustus 2023 naar de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password