Slagschipbouwer Waves of Steel, maakt het vandaag te gek op Steam

Waves of Steel, de build-your-own-battleship (BYOB) arcade marine gevechtssim van TMA Games, heeft met succes de wateren van Early Access bevaren. Vandaag is het eindelijk aangekomen bij v1.0, met een zware lading nieuwe over-the-top marinegevechten. Al deze nieuwe content is vandaag beschikbaar voor PC-gamers.
Duik in de singleplayer-campagne van v1.0, nu met het debuut van de laatste 7 van de 33 missies van het verhaal. Confronteer gloednieuwe bedreigingen, waaronder schepen die kunnen transformeren in op Gundam geïnspireerde mechs, en de overweldigende kracht van “The Biggest Gun”. Rust schepen uit met geavanceerde wapens zoals railguns en plasmatorpedo’s. Experimenteer met speciale vaardigheden die een oorlogsschip van 50000 ton laten dansen als een straaljager.

Verbeter je machtige schip door de resten van gevallen vijanden te verzamelen en verborgen schatten te ontdekken. Pas de meer dan 50 verschillende speelbare schepen aan met meer dan 450 verschillende scheepsonderdelen. Maak elk schip zo historisch (on)nauwkeurig als je wilt met aangepaste vlaggen, verfwerk en stickers.

Maak gebruik van de uitgebreide toegankelijkheidsopties van het spel: pas de besturing aan, stel een of alle wapens in op automatisch vuren, verander de kleuren van de HUD en pas zelfs de snelheid van het spel aan. In de Free Play-modus kun je grote confrontaties aangaan met schepen uit de hele campagne. Iedereen kan in de stoel van de kapitein plaatsnemen en de cartooneske gevaarlijke wateren van Waves of Steel veroveren.

“De schutters wachten op je orders en de horizon lonkt,” aldus Chris Weisiger, oprichter van TMA Games. “Waves of Steel neemt geen blad voor de mond. Dit is mijn passieproject. Ik ben bijna vier jaar bezig geweest om er het spel van te maken dat ik als kind altijd al wilde spelen. Onderweg heb ik elk klein detail toegevoegd dat ik kon bedenken. Er zijn minigames, bonusmissies en tonnen extra content in elke hoek van de oceaan gepropt!”

Streamer captains kunnen het lot in handen leggen van de kijkers, dankzij Crowd Control integratie. Het publiek kan een regen van meteoren en orbitale lasers afroepen, je controller in de war brengen, cheats zoals de Big Head Mode activeren en zelfs individuele vijandelijke schepen veranderen in speciaal benoemde minibosses.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password