Slacht de ondoden af op weg naar verlossing in Co-Op FPS Roguelike PERISH Today

PERISH, de first-person solo en co-op shooter geïnspireerd op de klassieke mythologie van ontwikkelaar ITEM42 en uitgever HandyGames, ontsnapt uit de onderwereld en infiltreert vandaag op pc via Steam (Deck Verified), Epic Games Store en GOG. Spelers zullen voor het einde van 2023 hun lot kunnen testen op PlayStation 5|4, Xbox Series X|S en Xbox One consoles.

Kruip in de huid van Amyetri, een stoffelijke geest die veroordeeld is tot een schaduwleven in het halve rijk van het Vagevuur. Gewapend met niets anders dan een gebroken zwaard moet Amyetri ontsnappen aan een duistere eeuwigheid.

Slacht cultische geesten en beestachtige wezens af op de riffs van een heavy-metal soundtrack. Trek verder door het heilige domein van Elysium, over ontmoedigende paden bezaaid met levenloze lichamen en onsterfelijke vijanden die klaar staan om Amyetri terug te sturen naar de duisternis.

Vernietig hordes ondoden en zeldzame kolossale goden in epische eindbaasgevechten. Plunder lijken om gouden danake te verzamelen. Ontmoet de hogepriesteres om danake te ruilen voor meer dan 10 handgemaakte en sierlijke wapentypes, waaronder speren, zwaarden, bogen en geweren, elk met hun eigen unieke en upgradebare offensieve mogelijkheden. Stort het met bloed doordrenkte geld in het Pantheon of riskeer het allemaal te verliezen bij je dood. Pluk de buit van de gevechten en loop door instortende kliffen, vervallen labyrinten en vurige kuilen.

Overwin een eindeloze reeks zielloze duivels door gesmolten meren van goud en verbrijzelde bergen samen met maximaal drie vrienden. Schakel specifieke uitrusting en gadgets voor co-op in om teamgenoten te ondersteunen, te verdedigen en nieuw leven in te blazen tijdens de strijd tegen de eeuwige vergetelheid. Bestrijd de gevaarlijke aanval van desolate zielen die de doorgang van absolutie begeren en stel co-op tactieken in om het koninkrijk van Elysium te verslaan.

PERISH is nu verkrijgbaar voor €19,99 op pc via Steam (Deck Verified), Epic Games Store en GOG. De originele soundtrack is verkrijgbaar op Steam voor €9,99 of als gamebundel voor €24,99. PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, en Xbox One versies komen later dit jaar.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password