Skyward-strategieavontuur Luchtschip: Kingdoms Adrift vaart vandaag uit op PC’s

Luchtschip: Kingdoms Adrift, de sandbox scheepssimulatie in de lucht van ontwikkelaar Revolution Industry en uitgever Freedom Games, begint vandaag aan een epische reis om het luchtruim te veroveren op pc via Steam en Epic Games Store.

Zweef naar een wereld die wordt geteisterd door oorlog en waar de bevolking geen hoop meer heeft. Te midden van de chaos richt je je op een baken van mogelijkheden, de ongerepte archipel van Suthseg, onaangetast door de verschrikkingen van het conflict. Grijp deze nieuwe start boven de wolken aan en smeed een ontembaar rijk. Navigeer door de woeste wateren van oorlog en politiek om een bloeiende economie op te bouwen.

Hoogtepunten:

  • Vaar mee in de multiplayer waanzin: Duik in spannende luchtgevechten in 1-tegen-1 of 3-tegen-3 PVP-modi tegen vrienden of collega-vlootcommandanten. Gebruik verfijnde scheepsbouwvaardigheden met verschillende kaartgroottes/lay-outs en budgetlimieten om een Battle Cruiser te maken die tot de besten behoort voor een extra uitdaging.
  • Pas een armada aan: Voer het bevel over een vloot die bestaat uit 30 verschillende types luchtschepen, die elk zeer aanpasbaar zijn met een reeks wapens, pantsers en uitrustingen. Ga meer dan 500 unieke confrontaties aan met tegenstanders, waarbij allianties in een oogwenk kunnen verbrokkelen.
  • Handel in diverse goederen en beheers de economie: Stijg op naar grootheid door de kunst van de economie te beheersen. Richt bruisende fabrieken, mijnen, gieterijen en houtzagerijen op om een groeiende vloot en bemanning te onderhouden. Handel in meer dan 300 soorten handelsgoederen, onderhandel met gewiekste kooplieden en stippel gevaarlijke handelsroutes uit om de weg naar welvaart veilig te stellen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password