Skull and Bones Seizoen 1 “Raging Tides” Nu wereldwijd gratis verkrijgbaar

Vandaag kondigde Ubisoft de release aan van het allereerste seizoen van Skull and Bones, “Raging Tides”, dat wereldwijd gratis verkrijgbaar is. Sinds de lancering heeft Skull and Bones een record aan spelersbetrokkenheid bereikt, met meer dan vier uur gemiddelde dagelijkse speeltijd, de op een na hoogste ooit bij Ubisoft.
In de content van Skull and Bones na de lancering kunnen spelers hun piratenimperium laten groeien en nieuwe bedreigingen het hoofd bieden terwijl de wereld met elk nieuw seizoen evolueert. In seizoen 1 “Raging Tides” beginnen spelers aan een gevaarlijke reis tegen de wrede piratenheer Philippe La Peste en zijn legendarische piratenschip La Potence. Van het domineren van een Legendarische Piratenheer en Wereldgebeurtenissen tot het uitbouwen van een imperium, deze eerste toevoeging aan het post-launchplan luidt het begin in van een opwindende reis op volle zee.

Bovenop de verbeteringen in de kwaliteit van leven, brengt Season 1 “Raging Tides” uitgebreide nieuwe content gratis naar alle spelers:

  • Tides of Terror: Steeds moeilijkere seizoensgebonden evenementen waarin spelers het opnemen tegen de vloot van La Peste. Spelers nemen het uiteindelijk tegen hem op in een World Event, met als hoogtepunt een laatste krachtmeting waarin ze zijn uitvalsbasis, de Blighted Bastion, opzoeken voor een episch gevecht.
  • Nieuwe wereldgebeurtenissen: Spelers komen Elite Warships tegen van megacorporaties zoals de DMC (Opwelling) en lokale facties zoals de Clan van Fara (Mizerja). Koopvaardijkonvooien met waardevolle buit zullen ook aanwezig zijn langs handelsroutes in de Indische Oceaan. Nieuwe premies: Spelers kunnen premies pakken die hen naar angstaanjagende legendes leiden, zoals het mysterieuze spookschip (Rode Maangodin) dat rondwaart op de open zeeën, of het angstaanjagende zeemonster (Zamaharibu) dat nietsvermoedende piraten in de diepte opwacht.
  • Nieuwe Leaderboard-beloningen: Wapens en uitrusting van een hoger niveau. Seizoensgebonden Smokkelaarspas: Op drie gratis trajecten kunnen spelers nieuwe gameplay-items en blauwdrukken verwerven om de uitrusting van hun schip verder te optimaliseren en aan te passen. Er zijn ook gratis cosmetica, van cosmeticasets voor kapiteins en schepen tot grondstoffen en Stukken van Acht. De Premium-pas voegt ook extra cosmetica en Gold-premievaluta toe.

Skull and Bones, ontwikkeld door Ubisoft Singapore in samenwerking met andere Ubisoft-studio’s, is een open-wereld piratenactie-RPG in coöp waarin je volgens je eigen regels speelt om de beruchtste piratenkoning te worden en je smokkelimperium op te bouwen in een gevaarlijke wereld.

Skull and Bones is beschikbaar met cross-play en cross-progression op Ubisoft+, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Amazon Luna, GeForce Now en Windows PC via de Ubisoft Store en Epic Games Store.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password