Skrillex en Hikaru Utada bundelen krachten voor openingsnummer Kingdom Hearts III

In de aanloop naar de release van het langverwachte Kingdom Hearts III op 29 januari 2019, maken Square Enix, en Disney vandaag bekend dat Skrillex, winnaar van acht Grammy Awards, en de wereldberoemde singer songwriter Hikaru Utada hebben samengewerkt aan het openingsnummer van de game.

Skrillex, al voor lange tijd een zelfverklaarde fan van de Kingdom Hearts -serie, wilde aanvankelijk een remix maken van de eerder uitgebrachte Hikaru Utada-track, Don’t Think Twice. Toen de twee echter vrienden werden, leidde dit tot een samenwerking aan een nieuwe en originele song, Face My Fears, om de release van de game te vieren.

Het openingsnummer Face My Fears, dat samen met Don’t Think Twice wordt uitgebracht op 18 januari 2019, is geproduceerd in samenwerking met Poo Bear, de beroemde platenproducer die eerder de multi-platinum verkopende single What Do You Mean? van Justin Bieber produceerde.

Kingdom Hearts III komt beschikbaar op 29 januari 2019 voor Xbox One en PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password