SK gaming verlengt samenwerking met epos

Voor het derde jaar op rij worden de SK Gaming pro spelers uitgerust met de beste premium audio producten nu de samenwerking met EPOS is verlengd.

EPOS biedt high-end audio oplossingen gebaseerd op baanbrekende audio technologie dat ernaar streeft om het menselijk potentieel te ontketenen door de in-game audio ervaring te perfectioneren.

SK Gaming kijkt er naar uit om wederom samen te werken met EPOS, dat 115 jaar aan audio ervaring heeft, en de langdurige samenwerking voort te zetten met het team dat een van de eerste co-branded items in de esports geschiedenis lanceerde: de legendarische ‘Sennheiser PC 160 SK Gaming Edition’ headset.

“We zijn ongelofelijk blij dit nieuwe avontuur aan te gaan met EPOS en om te blijven werken met het geweldige team dat we al zo goed kennen. Zij hebben altijd high-end audio oplossingen voor onze spelers van over de hele wereld geleverd en zullen dit blijven doen, en we kunnen niet gelukkiger zijn met zo’n premium merk in ons team,” aldus Alexander T. Müller, CEO bij SK Gaming

“We zijn verheugd om onze lange termijn samenwerking met SK Gaming voort te zetten en hun competitieve inspanningen over de hele wereld te ondersteunen. Onze esports samenwerkingen bieden ons de kans om aan te sluiten bij toonaangevende esports teams en hun game ervaring naar nieuwe hoogtes te brengen. SK Gaming heeft een indrukwekkende reputatie in de esports wereld en we verheugen ons om wederom met hen samen te werken,” aldus Andreas Jessen, Senior Director of Product Management and Marketing, Gaming, EPOS.

SK Players zullen met de EPOS | SENNHEISER producten spelen tijdens stream sessies en aankomende toernooien. Het EPOS logo staat ook op het officiële 2020 SK Gaming shirt. Meer informatie over content en weggeefacties om de SK Gaming samenwerking met het audio gaming merk te vieren, volgt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password