Simulator voor het bouwen van basissen Farworld Pioneers komt vandaag naar PlayStation

Farworld Pioneers, de open-wereld sci-fi sandbox van de voormalige Rimworld- en Starbound-ontwikkelaars van Igloosoft in samenwerking met uitgever tinyBuild, wordt vandaag PlayStation 4|5 geterroriseerd.

Na een niet zo succesvolle noodlanding op een vreemde planeet heb je alleen nog een scherp pikhouweel en een behulpzame beste vriend van een NPC. Bouw een geïmproviseerd onderkomen om de nacht door te komen en ga op reis om een nieuw leven op te bouwen: kweek een zelfvoorzienende ruimteboerderij, maak wapens, rekruteer overlevenden en speel blauwdrukken vrij om een ruimteschip te bouwen waarmee je de melkweg kunt overnemen.

Beheer de kolonie door taken toe te wijzen aan medebewoners, hun behoeften te vervullen en kostbare grondstoffen te beschermen tegen vijandige overvallers die in de schaduw op de loer liggen. Kies ervoor om dit open-wereldavontuur alleen of met maximaal 32 spelers per server aan te gaan: werk samen door samen een bloeiende kolonie op te bouwen in de coöpmodus of wijs verschillende facties aan en vecht tegen elkaar in de PVP-modus.

Verken het heelal en ontdek nog nooit vertoonde biomes vol gloednieuwe grondstoffen en avonturen… en nieuwe vijanden die in de weg staan. Doorloop de tech-boom om de kennis en middelen vrij te spelen om miniguns, laserwapens en nog meer vernietigend gereedschap te bouwen. Van personagebewegingen tot kogelbanen en hoe granaten afketsen, ervaar een realistisch gevechtssysteem met realtime fysica in 2D zijwaarts scrollende actiegameplay.

De PlayStation-versie bevat meerdere updates, verbeteringen aan de levenskwaliteit en bugfixes die in de game zijn aangebracht sinds de lancering op Steam in mei.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password